DESPRE

CLUJ SHOOTING CENTER

da0914c0-ea6e-4084-8814-2041e302dace

Bun venit la Cluj Shooting Center! Primul poligon de tragere privat din Transilvania!

Poligonul de tragere indoor Cluj Shooting Center este primul primul poligon de tragere privat din Transilvania, infiintat in anul 2012, și are ca scop promovarea tirului sportiv de agrement sau de performanță. Echipa noastră este formată din antrenori de tir și instructori de tragere cu experiență de peste 25 ani în domeniul armelor și munițiilor. Cluj Shooting Center este un complex de 2 poligoane separate, unul destinat tragerilor cu arme letale cu o lungime de 25m si unul destinat armelor cu aer comprimat. Poligonul dispune de o zona de asteptare de unde invitatii pot urmări activitațile din cele două poligoane prin geamurile antiglont.
Poligonul de tragere indoor Cluj Shooting Center este destinat pentru trageri de AGREMENT tuturor persoanelor care au implinit 18 ani indiferent daca detin sau nu arme de foc.

Chiar daca nu detineti un permis de port arma sau cunostinte in domeniu, dar sunteti curiosi si doriti sa incercati pentru prima data emotiile folosirii unei arme adevarate, vă invitam la poligonul de tragere Cluj Shooting Center de pe strada Calea Baciului 179b, unde puteti beneficia de instruire privind tragerile cu arme letale. De asemenea aici puteti beneficia de instruire de specialitate cu privire la învatarea tragerilor de precizie sau de riposta, manuirea in conditii de maxima siguranta a armamentului cu personal specializat.

De asemenea, Cluj Shooting Center organizeaza evenimente din categoria concursurilor sportive si actiuni de tip team building, dedicate companiilor, cluburilor sportive, dar si publicului larg ce apreciaza tirul sportiv si de agrement.

Adrenalina in stare pura, numai la Cluj Shooting Center!

PROFESIONALISM SI EXPERIENTA

echipa csc

CLAUDIU

CLAUDIU

instructor
ADINA

ADINA

INSTRUCTOR
SERGIU

SERGIU

INSTRUCTOR
peste 38000 de persoane s-au bucurat de experienta shooting-ului cu noi

cluj shooting center

Scroll to top